A PlanetBIO értékei

A legjobbat, amit a föld adhat! Mi a PlanetBIO – nál abban hiszünk, minden élelmiszernek, tisztának, természetesnek, vegyszermentesnek kellene lennie, ezért ragaszkodunk hozzá, hogy a termékeink a lehető legjobb minőségűek legyenek. Éppen ezért a PlanetBIO márkanév alatt forgalmazott termékek, csak a legjobb minőségűek és organikus gazdálkodásból származók lehetnek.

The-best-Earth-has-to-offer

Működésünk fő vezérelve a termelőkkel és a vásárlóinkkal való közvetlen kapcsolat.

Soha azelőtt a történelemben nem volt rá példa, hogy ilyen gyors legyen az információáramlás, mint napjainkban. Ez közelebb hoz minket egymáshoz. Bennünket leginkább az az ősi tudás izgat, ami a növények emberi életre gyakorolt pozitív hatását rejti. Fő célunk, hogy olyan növényeket hozzuk el Önöknek, amelyeket az évszázadok során különböző népek legjobban megbecsültek, és amelyek a legjobb hatással voltak az emberi egészségre. Közülük is azokat, amelyeknél mindenkor garantálni tudjuk a lehető legjobb minőséget. Hisszük ugyanis, hogy kizárólag legjobb minőségű termékek tudnak hozzájárulni az immunrendszer megerősítéséhez, a jó közérzethez és a szervezet megfelelő energiaszintjének fenntartásához.

Meggyőződésünk, csak együttes erővel tudjuk elérni, hogy az egyetlen bolygónk újra egyensúlyba kerüljön.

Planetbio

PlanetBIO minőségi tanúsítványok

A PlanetBIO csak olyan élelmiszereket forgalmaz, amelyek megfelelnek a nemzetközi biotermékek termelésére vonatkozó szabványnak, amely kizárja a genetikailag módosított élelmiszerek előállítását.

Ezt garantálja a SI-EKO Szlovén tanúsít
ó intézet, aki a Bureau Veritas (nemzetközi szinten piacvezető vállalat, a mezőgazdasági minőségellenőrzés és kapcsolódó szolgáltatások területén), szlovéniai képviselete. Termékeink rendelkeznek a Biokontroll Hungária Non Profit Kft, HU-ÖKO-01, tanúsítványával is.Planetbio

Ezen tanúsítvány az elnyerésének alapfeltétele, a nyomon követhető folyamat a bio élelmiszerek termelésétől, egészen azoknak a fogyasztóhoz kerüléséig.

Termékeink a HACCP szabványnak megfelelően kerülnek csomagolásra.

 

12670116_743631629101676_925062516929241258_n
A Planetbio superfood termékeit azonnali 10% kedvezménnyel rendelheted a webshopból 
NYERSKIHIVAS

kuponkóddal!