Nyers Étel

Miért “kell” nyers ételt ennünk?
– Mert a szervezetünk számára egy csodálatos módszer hogy ismét friss, élettel teli, energikus állapotba kerüljön, azáltal hogy az Étel enzim és vitamintartalma nem sérül.
– A Nyers Kihívás célja hogy ezt kipróbálva megtapasztald és a későbbiekben az igényed szerint beépítsd az Életedbe!

Mi számít nyersnek?
– Nyersnek minősül minden friss élelmiszer, amit nem ért tartósan 42°C feletti hőhatás.

Három fő alapanyag csoport van:

  • zöldségekzöldségek
  • gyümölcsök
  • magvak

– A nyers étkezés csodája abban rejlik hogy a szervezetnek nem kell különös erőfeszítést tenni az elfogyasztott táplálék megemésztésére, tehermentesíti a szervezetet mivel a nyers ételek enzimdúsak, szinte önmagukat megemésztik az ételek.

– Ezért a szervezet a felszabaduló energiáját szabadon használhatja az emésztésen túli funkciókra is, pld. a kiválasztásra, méregtelenítésre is.

Miért vegán?

– Nem használunk semmiféle állati eredetű alapanyagot sem A Nyers Kihívás során mivel ez a szervezetünknek, bolygóknak, tudatunknak egy hatalmas könnyítés, sokkal élhetőbbé teszi kívül – belül a hétköznapjainkat.

pécsi workshop receptek_page3_image2