Szeretettel üdvözöllek a Chaska Wasiban!

Csillag Sulyok

Tavaly szeptemberben azért indultam Peruba, hogy a Munay-ki hazájában meg többet tanuljak erről a csodalatos módszerről, ami egy nap alatt megváltoztatta az Életemet. Ahogy teltek a hónapok, újra foglalkozni kezdtem a Pránanadival, napi szinten végzek joga gyakorlatokat, megismerkedtem a Vipassanával, és volt szerencsém többféle ősi szertartáson részt venni. Mikor megjött a hívás, hogy készen állok gyógyítani, segíteni az embereknek, egész konkrétan láttam azt is, milyen formában lesznek a személyes találkozok, és hogy milyen csoportos rendezvények lesznek. A név is része volt az üzenetnek: Chaska, azaz csillag quechua nyelven (ahogy itt Peruban hívnak), és Wasi (inka ház).

Szeretettel várlak, ha nyitott vagy, hogy a bennünk lévő és minket körülvevő energia segítségével a te életed is boldogabb, teljesebb legyen. Ha úgy érzed, változtatnál, de egyedül nem megy, ha nem tudsz lazítani a mindennapok stresszes helyzeteiből, ha a gondjaidat nem tudod / nincs kivel megosztani, vagy ha egyszerűen csak kíváncsivá tett a bemutatkozó.

Nem ígérem, hogy a találkozó után másnapra minden rozsaszin és gondtalan lesz, nem ígérem, hogy egy csapásra elmúlik minden fizikai / lelki fájdalmad, de ha hajlandó vagy te is velem dolgozni, az út egyre könnyebb lesz és a csodák szép lassan téged is megtalálnak.

A Facebookon a vegán fitness oldalamra érkező kéréseknek nagy örömmel és szeretettel eleget téve várlak vegán életmód tanácsadással, fitness témában is.

Célom, hogy visszataláljunk a természethez, hogy újra érzékenyek legyünk egymás iránt – emberek, állatok, természet. Hiszem, hogy Pachamama kincsei- így az alternatív gyógymódok is – mindenkit megilletnek, nem csak azokat, akik megengedhetik maguknak a költséges kezeléseket.

Ennek szellemeben a Chaska Wasi önkéntes adományokkal működik. Kérlek, hozz magaddal gyümölcsöt, teát, gyertyát vagy füstölőt (figyelj, hogy ezen utóbbiak vegán termékek legyenek) – amivel hozzájárulsz a költségeimhez. Amennyiben szuper elégedett vagy, és módodban áll, pénzbeli adományodat is szívesen fogadom.

Érdeklődés: egyenlőre Facebook-os oldalaimon személyes üzenetben.

Szeretettel, Chaska

 

chaska wasi